Nieuw: meeslepende film over bijbelboek Genesis

Bekijk hier de trailer

Volgende week verschijnt bij uitgeverij Neema 'The Book of Genesis'. Deze dvd vertelt het verhaal over het begin van de mensheid en haar relatie met God.

Adam en Eva die genieten van de volmaakte schepping, Jacob die worstelt met God en Noach die druk is met de bouw van zijn ark. Het zijn bekende verhalen uit het Bijbelboek Genesis. Net als de geschiedenis van Jozef, op zijn bijzondere weg naar Egypte. En Abraham, aan wie God vraagt zijn zoon Isaak te offeren.

Ontberingen en schoonheid

The Book of Genesis – gebaseerd op het eerste Bijbelboek – is een inspirerende en soms artistieke film. De film gaat uit van het idee dat de mensheid op een dag zal terugkeren naar het paradijs. Op de route daarnaartoe wachten ons zowel ontberingen als schoonheid. Eén ding wordt duidelijk: we moeten vertrouwen op onze Schepper.

Echte aanrader

Henk Nennie, van uitgeverij Neema (films en muziek), vindt de film een echte aanrader. "The Book of Genesis is een bijbelgetrouwe en artistieke verfilming van het boek Genesis. De film laat de bekende bijbelverhalen op een verrassende manier passeren."
​​​​
De film is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar en verschijnt op 21 september op DVD.

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons