EO Metterdaad voert actie voor Sint Maarten

Leger des Heils helpt mensen aan eerste levensbehoeften

in Christelijk Nieuws

Zodra contact met het Leger des Heils op Sint Maarten weer mogelijk was, besloot EO Metterdaad actie te voeren om noodhulp aan slachtoffers van orkaan Irma via deze organisatie mogelijk te maken.

Een dag nadat de verwoestende orkaan Irma het eiland Sint-Maarten was gepasseerd, kreeg Metterdaad veel vragen van mensen die wilden weten wat er voor de slachtoffers van de orkaan gedaan zou kunnen worden. Bij EO-Metterdaad werd ondertussen met man en macht gezocht naar een manier om te helpen.

Eerste levensbehoeften
Communicatie met het eiland bleek in eerste instantie onmogelijk, maar na een paar dagen lukte het contact te leggen met het Leger des Heils. Deze organisatie werkt hard om mensen van voedsel, water, medicatie en andere eerste levensbehoeften te voorzien. Afhankelijk van de verdere behoefte zal de hulp worden aangepast.

Giften
Giften voor deze noodhulp kunnen worden overgemaakt op
NL88 INGB 0000 300 300 t.n.v. EO Metterdaad o.v.v. St Maarten.
Kijk voor meer informatie op Metterdaad.eo.nl.

Beeld: ANP

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons