Nick Vujicic werkt aan eigen muziek CD

Langgekoesterde droom komt uit

in Mediatips

Nick Vujicic, de man die zonder armen en benen geboren werd en die bekend is als christelijk spreker, werkt aan een muziek CD. Deze CD zal op 28 januari 2018 uitgegeven worden.

Door op uiteenlopende plaatsen zijn levensverhaal te vertellen, is Nick Vujicic in christelijke kringen een bekende persoon geworden. Over de hele wereld vertelt hij zijn levensverhaal en bemoedigt hij mensen door hoop te geven. Het geloof in Jezus Christus speelt daar een belangrijke rol in.

Nick als zanger
Zes jaar geleden verraste hij veel mensen door te gaan zingen. Het eerste lied dat hij uitbracht, ‘More', is inmiddels door meer dan 6 miljoen mensen op Youtube bekeken. Nu bereidt hij de volgende stap voor: begin volgend jaar wordt zijn eerste muziek CD uitgegeven. Op zijn website schrijft hij dat op deze CD liederen staan die positieve onderwerpen gaan. Ook staan er een aantal geloofsliederen op. Een aantal schrijvers schreven nieuwe songs voor deze CD. Zelf heeft hij ook nieuwe liederen voor deze CD geschreven.

Door een album uit te geven, maakt hij een langgekoesterde droom waar om zijn bediening als spreker te combineren met zijn liefde voor zang en muziek.

Het is de bedoeling dat zijn album begin 2018 uitgegeven gaat worden. Hoewel het nog een aantal maanden duurt voordat deze CD uitgebracht wordt, is het al wel mogelijk om deze via zijn website te bestellen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons