Open Doors organiseert Nacht van gebed

Bidden voor vervolgde christenen

in Christelijk Nieuws

Ook dit jaar organiseert Open Doors de Nacht van Gebed. In de nacht van 16 op 17 juni kunt u weer meebidden voor de vervolgde christenen. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Tijdens de nacht wordt er geluisterd naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we vervolgde christenen met gebed.

Open Doors: "Openlijk geweld tegen christenen neemt toe. Wij kunnen hen ondersteunen door gebed. Uw gebed maakt verschil voor uw vervolgde broeders en zusters! Luister tijdens de Nacht van Gebed naar hun verhalen en steun hen in gebed. We kunnen ons nauwelijks voorstellen wat voor impact dit heeft op de lokale kerk. Toch kunnen we een verschil maken in het leven van vervolgde christenen".

De Nacht van Gebed wordt ook dit jaar weer op veel plaatsen georganiseerd. Op de website van Open Doors kunt u meer informatie vinden. Deze locaties zijn toegankelijk voor iedereen die mee wil bidden.
De Nacht van Gebed vindt plaats in de nacht van 16 op 17 juni en begint op de meeste locaties om 19.00 uur en duurt tot 02.00 uur. U kunt er ook voor kiezen om een deel van de nacht mee te bidden. Tijdens de nacht wordt er geluisterd naar verhalen van vervolgde christenen en ondersteunen we hen door gebed.

Open Doors steunt christenen die om hun geloof worden vervolgd of verdrukt. Open Doors brengt bijbels en christelijke lectuur naar landen die daarvoor gesloten zijn. Daarnaast geeft Open Doors training en verleent de organisatie praktische hulp, zoals traumazorg en noodhulp. Open Doors werkt wereldwijd in zo’n vijftig landen. Daarnaast wil Open Doors westerse christenen betrekken bij de Vervolgde Kerk.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons