Een trainingsrondje met Tijs van den Brink

Fiets mee in het Visie-peloton

in Geloven

Wielerliefhebbers kijken er reikhalzend naar uit: 1 juli begint de Tour de France, de belangrijkste fietswedstrijd van het jaar. Ook bij EO Visie stampen we graag op de pedalen. Om alvast in de stemming te komen, hebben we presentator en fietsfanaat Tijs van den Brink gevraagd voor een trainingsrondje.

Sportieve Visie-lezers zijn van harte uitgenodigd om mee te fietsen op woensdagavond 28 juni. Heeft u een racefiets, een stevige conditie en een helm én wilt u Tijs eraf fietsen bergop? Stuur dan een mail met uw naam en leeftijd naar Visie@eo.nl onder vermelding van ‘Fietsen met Tijs’. Het aantal plaatsen in het Visie-peloton is beperkt, dus bij veel aanmeldingen gaan we loten. De locatie is in het midden van Nederland.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons