Break Free uit Zwijndrecht is ‘beste kerkband van Nederland’

Jury unaniem

in Geloven

De worshipband Break Free uit Zwijndrecht heeft donderdagavond de titel ‘beste kerkband van Nederland’ in de wacht gesleept. De verkiezing werd georganiseerd door Visie, het media-magazine van de EO, en Nederland Zingt.

De jury was unaniem in zijn oordeel en prees de kwaliteit en ‘meezingbaarheid’ van de band. “Alle finalisten waren heel goed,” reageerde Rachel van Meeuwen, bandleider van Break Free, na afloop. “Het is zo gaaf om te winnen! We zijn behalve een band ook een hechte vriendengroep. Daardoor zijn we ook op het podium heel goed op elkaar ingespeeld.”

Break Free liet de band Amaze uit Enschede achter zich in de finalestrijd op het grasveld naast het EO-gebouw. Generation Praise uit Huizen was al eerder op de avond afgevallen en won de derde prijs. De openluchtpraise werd georganiseerd om het vijftigjarige jubileum van de EO te vieren met Visie-lezers.

Break Free speelt regelmatig op zondag in zijn ‘thuiskerk’ maar is ook te boeken, legt Rachel uit: “We komen graag!” 

Breakfreeworship.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons