Wonderbaarlijke reddingsactie in staat Texas

“In de naam van Jezus, laat haar ademen. Geef dit kind adem, Heer.”

in Geloven

In de Amerikaanse staat Texas zijn twee kinderen gered uit een auto. De auto is tijdens een windhoos ter water geraakt. Aanvankelijk dachten ze dat de beide kinderen waren overleden. Maar door gebed begonnen ze weer te ademen.

De beide ouders van de twee jonge meisjes van vier maanden en van anderhalf jaar oud schreeuwden om hulp. Hun auto was in het water geraakt en hun kinderen zaten er nog in. Omstanders schoten te hulp om de kinderen uit de zinkende auto te redden. Het jongste meisje dat bewegingsloos in de auto zat, kon er als eerste worden uitgehaald, terwijl haar oudere zus nog enige tijd onder water bleef.

Adem
Dankzij toegesnelde omstanders konden de twee meisjes worden gered. Het meisje van 4 maanden oud gaf geen teken van leven. Terwijl de hulpverleners haar reanimeerden, begon een getuige te bidden: “In de naam van Jezus, laat haar ademen. Geef dit kind adem, Heer.”
De jonge meisjes zijn naar het ziekenhuis gebracht. De kleinste is inmiddels ontslagen. Het 1,5 jaar oude meisje ligt nog in het ziekenhuis. Haar situatie is stabiel.

Social Media
De ouders deelden dit verhaal ook op social media, dat is inmiddels duizenden keren gedeeld. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons