Visie openlucht-praise

Met de finale van 'de Beste Kerkband van Nederland'

in Geloven

In april 2017 vierde de EO haar 50-jarig bestaan. En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. 22, 23, en 24 juni wordt een speciaal feest’weekend’. Rond het EO-gebouw worden allerlei activiteiten georganiseerd, waarbij aan iedereen is gedacht.

Op donderdag 22 juni trakteert EO Visie u op een openlucht praise-avond op het grote grasveld naast het EO-gebouw. Tijdens dit feestelijke jubileumevent strijden drie finalisten om de titel 'beste kerkband van Nederland'. Dat betekent dat we heerlijk gaan zingen onder leiding van de drie enthousiaste bands. Welke bands dat gaan worden? Dat bepaalt u. U kunt stemmen op uw favoriete band. Stemmen kan tot en met vrijdag 26 mei.
De drie bandjes met de meeste stemmen zullen op de feestelijke jubileumavond van 22 juni vóór en met ons zingen.

Onder het genot van een hapje en een drankje duiken we in de geschiedenis van de EO met de jubileumquiz, verwelkomen wij een "Mystery Guest" en kunt u luisteren naar live-interviews en in gesprek met Visie-columnisten. Uiteraard is ook de redactie van Visie aanwezig.

HELAAS ZIJN ER GEEN KAARTEN MEER BESCHIKBAAR voor donderdagavond. Er zijn nog wel kaarten voor andere events van het Jubileumfestival beschikbaar.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons