Tijs van den Brink gaat live op Facebook

Kijkers kunnen vragen stellen

in Mediatips

Als seizoenafsluiting van de serie Adieu God? beantwoordt Tijs van den Brink in een livestream vragen die kijkers hem naar aanleiding van dit programma stellen. Deze livestream is op woensdag 24 mei om 13.00 uur via zijn Facebookaccount te zien.

Het is Tijs opgevallen dat verschillende mensen die in Adieu God? te gast waren een vorm van eenzaamheid ervaren. Zij vertelden een fijne familie en goede vrienden om zich heen te hebben. Die eenzaamheid is er toch doordat zij er uiteindelijk wel alleen voor staan. Zowel Esther Gerritsen als Paul van Vliet zeiden hierover: “Ik hoop dat God dat uiteindelijk op kan lossen en dat Hij er voor zorgt dat ik niet meer eenzaam ben.”

Benieuwd
Tijs is niet alleen benieuwd wat er bij de gasten in Adieu God? leeft, maar hoort ook graag wat er onder de kijkers van dit programma leeft. In de livestream reageert hij op vragen die aan hem voorgelegd worden. “Alles mag gevraagd worden.”

Vragen
Tot nu toe heeft hij vooral vragen gekregen over de rol die hij als presentator van het programma vervult, bijvoorbeeld of hij het niet moeilijk vindt om discussies te vermijden. Ook stelde iemand hem de vraag  van welk antwoord hij het meest ontdaan was. Tijs hoopt dat hij verschillende soorten vragen ontvangt, want: ‘Elke vraag is welkom!”

Wat wil jij van Tijs weten? Stel jouw vraag via Facebook. Je kunt deze nu aan hem voorleggen of tijdens de livestream. Wanneer de vragensessie is afgelopen, worden de opnamen op zijn Facebookaccount geplaatst.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons