Lovende woorden voor Justin Bieber na bezoek straatkinderen India

"Bedankt dat je Gods kinderen waardigheid geeft"

Vorige week was Justin Bieber in Mumbai, India voor een concert van zijn Purpose World Tour. Voorafgaand aan het concert, bezocht de popster -buiten de media om- straatarme kinderen in de stad met behulp van stichting Vision Rescue.

Vision Rescue is een non-profit organisatie die betrokken is bij het uitdelen van eten, het verstrekken van onderwijs en het geven van medische hulp aan verslaafde en mishandelde straatkinderen. Dit wordt dagelijks gedaan in 4 bussen die door Mumbai rijden. Oprichter van Vision Rescue, Biju Thampy, startte de stichting in 2004 na het zien van de enorme armoede in Mumbai. Hij wilde het verschil maken, al was het maar om één kind te helpen.  

Lovende woorden
Afgelopen week bracht Justin Bieber een verrassingsbezoekje aan één van de bussen, samen met goede vriend en Hillsong New York City voorganger Carl Lentz en Vous-church voorganger Rich Wilkerson Junior. Thampy had lovende woorden voor de aandacht die de popster aan de straatkinderen gaf, zo is te lezen op zijn Instagram account.

"Het podium stond klaar om hem te ontvangen, een stadion vol mensen uit heel India stond op hem te wachten, een helikopter stond klaar om hem te brengen. Maar de meest gewilde man in de wereld wilde tijd doorbrengen met de meest ongewilde kinderen in onze stad. Hij wilde weten wat hun naam was, hoe het met ze ging, hij gaf ze een hand en een knuffel. Hij zat met de kinderen op de grond en wilde horen wat ze leren op school. Dankjewel Justin Bieber dat je aan ons hebt laten zien wie je werkelijk bent. Dankjewel voor je hart voor deze gebroken wereld. Dankjewel dat je Gods kostbare kinderen vandaag met zoveel waardigheid hebt behandeld. We houden van je. En dankjewel Carl Lentz en Rich Wilkerson voor wie jullie zijn. Jullie zijn de meest authentieke en oprechte mensen die ik ken. De wereld is mooier door jullie. Ik hou heel veel van jullie jongens."

Vision Rescue wordt ondersteund door o.a. Hillsong Church, de kerk die Justin Bieber regelmatig bezoekt. Onlangs was hij nog aanwezig bij de zogenoemde Colour Conferentie van Hillsong in Sydney.  

Tekst: Nathalie van 't Slot

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons