Feestelijk jubileumfestival

Zomers festival in juni

in Mediatips

Feest! Op 21 april 2017 bestond de EO 50 jaar! En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. 22, 23, en 24 juni wordt een speciaal feest’weekend’. Rond het EO-gebouw organiseren we allerlei activiteiten, waarbij aan iedereen is gedacht.

Programma:

Donderdagavond 22 juni: Visie-openlucht praise (19:30 - 22:00 uur)
 - met de finale van de 'Beste kerkband van Nederland'

Op donderdag 22 juni trakteren we u op een openlucht praise-avond op het grote grasveld naast het EO-gebouw. Tijdens dit feestelijke jubileumevent strijden drie finalisten om de titel 'Beste kerkband van Nederland'. Dat betekent dat we heerlijk gaan zingen onder leiding van de drie enthousiaste bands. Uiteraard mag u tijdens deze avond stemmen op uw favoriet.

Onder het genot van een hapje en een drankje duiken we in de geschiedenis van de EO met de jubileumquiz, verwelkomen we een Mystery Guest, kunt u luisteren naar live-interviews en in gesprek gaan met Visie-columnisten. Uiteraard is ook de redactie van Visie aanwezig.

Vrijdag 23 juni: EVA’s Zomerfestival (15.30 – 22.00 uur)
Een middag en avond in zomerse sferen met lange picknicktafels, relaxte zitjes en vrolijke livemuziek. Met medewerking van o.a.: Elise Mannah, Trinity, Mattijn Buwalda en TimZingt.

Zaterdag 24 juni: Gezinsevent FEEST!! (10.00 – 16.00 uur)
Activiteiten voor het hele gezin met een Checkpoint J/M TEST met Rachel, Topdoks Experience, een Hip voor Nop-workshop met Anne-Mar, Verhalen uit de Schatkist door Kimberley, Boswachter Otto met Koek & Ei-dieren, TV-maken met Ben Ketting en Wim de Knijff en een muzikale reis met Trinity en Elly & Rikkert.

Zaterdag 24 juni: Zomeravond Sing-in met Nederland Zingt  (19.30 – 22.00 uur)
Onder begeleiding van een combo, Lucas Kramer, de Nederland Zingt Vocal Group en Kinderkoor Jong Holland zingen we prachtige liederen. Presentatoren zijn Mirjam Bouwman & Henk van Steeg en natuurlijk ontbreekt (Nederland Zingt presentator van het eerste uur) Arie van der Veer niet.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons