Ouders omgekomen Navigator bedanken voor medeleven

‘We putten hoop uit het geloof in God’

in Christelijk Nieuws

Op 7 maart kwamen drie leden van de Navigators door een lawine in Frankrijk om het leven. Timo was een van hen. Met een ingezonden brief in de Culemborgse Courant bedanken zijn ouders voor alle steun die zij hebben ondervonden.

Tijdens het snowboarden in het Franse Valfréjus werden begin april drie studenten door een lawine bedolven. Zij kwamen om het leven. De lichamen van Marcel en Timo werden binnen enkele dagen gevonden. Het duurde bijna twee weken voordat Mark gevonden werd.

Reacties
Met een ingezonden brief in de Culemborger Courant bedanken de ouders van Timo de "inwoners van Culemborgen en omstreken" voor het medeleven dat getoond werd. “Wij hebben ongelofelijk veel steun ondervonden van familie, collega’s, leerlingen van scholen waarop wij als ouders lesgeven (ONS/KWC). Maar ook onbekenden die ons zomaar een kaartje hebben gestuurd. We hebben meer dan 400 kaarten ontvangen. Zowel de condoleance op 20 maart jl. in de aula van het KWC als ook de dienst in de Grote of Barbarakerk waren indrukwekkend.”

Onwerkelijk
De familie Zoutewelle schrijft dat het verlies groot en onwerkelijk is. “Het lijkt alsof het niet gebeurd kan zijn.” De grote betrokkenheid die zij uit hun woonplaats ervaren hebben, maakt de pijn voor hun wat dragelijker.

Geloof
Over Timo schrijven zij: “Timo was een gelovige jongen, die ervan overtuigd was dat hij als kind van God het eeuwige leven had ontvangen. Wij geloven dat zelf ook en putten daar hoop uit, voor nu en de toekomst."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons