Justin Bieber getuigt over Jezus tijdens concert

"Mark my words: Jesus loves you!!!!"

in Geloven

Superster Justin Bieber had tijdens zijn Purpose World Tour in de Australische stad Sydney een speciaal bericht voor zijn fans: "Mark my words: Jesus loves you!!!!"

Tijdens de show beklom Justin Bieber een grote box van plexiglas en schreef de woorden "Mark my words: Jesus loves you!!!!" op de glazen wand. 70.000 fans konden zo in spiegelbeeld zijn boodschap lezen. 

Tijdens zijn verblijf in Sydney bezocht de popster ook Colour conference, een grote vrouwenbijeenkomst van de wereldwijde Hillsong kerk, de gemeente die Justin Bieber vaker bezoekt. Justin Bieber is goed bevriend met Hillsong-voorganger Carl Lentz en worshipleader Joel Houston van Hillsong United. 

Het is niet de eerste keer dat Justin tijdens zijn World Tour openlijk iets van zijn christen-zijn laat zien. Zo zong hij tijdens een concert in Parijs het lied: "I could sing of your love forever" van de voormalige christelijke rockband Delirious?.


Justin Bieber is de laatste jaren erg open over zijn geloof. Zo sprak hij uitgebreid over Jezus en de poging om zijn leven te veranderen in een uitgebreid interview met het Engelse Complex Magazine in 2015.
 

Tekst: Nathalie van 't Slot 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons