Informatieve wandeling over misstanden in de prostitutie

Justice Walk: een initiatief tegen onrecht

in Christelijk Nieuws

Drie christelijke organisaties organiseren op 25 maart een wandeling in Den Haag. Met dit initiatief willen zij deelnemers bewust maken van misstanden in de prostitutie.

Tijdens de wandeling wordt op verschillende manieren informatie gegeven over misstanden die in de prostitutie plaatsvinden en over het werk dat gedaan wordt om deze te bestrijden. Op drie verschillende locaties worden de deelnemers uitgedaagd om verder over gerechtigheid na te denken.

De wandeling vertrekt om 14.00 uur vanuit het gebouw van de Vergadering van Gelovigen in Den Haag. Na afloop is er een optreden van singer-songwriter Christiana Bohorquez, die ambassadeur van IJM is. Deelname aan deze wandeling is gratis. Aanmelden kan via de site van International Justice Mission

De drie organisaties die de ‘Justice Walk’ organiseren, zijn op verschillende manieren actief om onrecht te bestrijden. IJM is een internationale mensenorganisatie die onder andere slachtoffers van seksuele uitbuiting in ontwikkelingslanden bijstaat. Stichting de Haven bezoekt prostituees en gaat met hen in gesprek om te zien of zij iets voor hun kan betekenen. Chap richt zich naast de zorg voor prostituees ook op mannen die prostituees bezoeken

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons