Christelijk Lijsttrekkersdebat gemist?

Kijk hier het hele debat van donderdagavond terug

in Christelijk Nieuws

Op donderdag 9 maart organiseerde het Nederlands Dagblad het Christelijk Lijsttrekkersdebat met Sybrand Buma (CDA), Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Kees van der Staaij (SGP). Het debat werd gehouden in het ExpoTheater van CineMec Ede.

Christelijk lijsttrekkersdebat gemist?

Voor de achtste keer organiseerde het ND dit debat tussen de leiders van CDA, ChristenUnie en SGP. Tijdens de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen is dit de enige keer dat Buma, Segers en Van der Staaij rechtstreeks met elkaar het duel aangaan over actuele thema’s die christelijke kiezers raken. Het debat wordt geleid door André Zwartbol en Gerard Beverdam.

Het debat is inmiddels afgelopen. Hierboven kun je de stream terugkijken.

Camera en regie van de stream is verzorgd door de Reformatorische Omroep

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons