Melania Trump gaat voor in gebed

First Lady bidt het 'Onze Vader'

in Geloven

Donald Trump was zaterdag in Melbourne (Florida) aanwezig bij een bijeenkomst van Trump- aanhangers. Zijn vrouw Melania, die zelden in de publiciteit treedt, sprak aan het begin van de samenkomst het 'Onze Vader' uit.

Na het gebed deed Melania Trump de belofte dat zij zich als first lady specifiek zal inzetten voor vrouwen en kinderen wereldwijd. "We hebben een Amerika voor ogen waarin iedere Amerikaan succesvol zal zijn." Vervolgens introduceerde ze haar echtgenoot Donald, die Amerika volgens haar 'welvarend en veilig' zal maken.

De reacties op haar gebed waren sterk wisselend. Sommigen waren blij dat zij het Onze Vader uitsprak voor een grote menigte. "Ik ben God enorm dankbaar voor deze biddende first lady", zei iemand op Twitter.

Er waren echter ook veel negatieve reacties. "Waarom kent zij het Onze Vader niet uit haar hoofd? Ze staat het meest bekende gebed gewoon op te lezen?", was één van de kritische reacties.

Een ander zei 'blij te zijn dat Melania dit keer de bijbel als bron van plagiaat had genomen, en niet de speech van Michelle Obama'....

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons