Hillsong start kerk in Israël

"Van het uiteinde van de wereld gaan we terug naar Israël"

Hillsong start een gemeente in Israël. Dit grote nieuws werd gisteren, op de jaarlijkse 'Vision Sunday' van de kerk, door oprichter en senior voorganger Brian Houston gebracht. Ook zal er in 2017 een Hillsong kerk worden gesticht in Portugal en in San Francisco.

Naar alle waarschijnlijkheid zal er dit jaar worden begonnen met een gemeente in Tel Aviv. Daarna zal de kerk mogelijk uitbreiden naar Jeruzalem. Wie de gemeente zal gaan leiden en wanneer de eerste zondagse diensten van start gaan wordt later bekend gemaakt. 

Hillsong Church bestaat inmiddels 33 jaar en heeft tientallen gemeenten over de gehele wereld. Momenteel worden er 194 zondagse samenkomsten gehouden in onder andere Sydney, Kaapstad, New York, Londen, Los Angeles en Parijs. Hillsong heeft ook een gemeente in Nederland: Elke week worden er vijf diensten gehouden in Amsterdam en één zondagse dienst in Rotterdam. 

Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie over Hillsong Israel.
Meer informatie over Hillsong Nederland vind je hier

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons