Kerstdienst live via Facebook

Unieke Kerstviering

in Geloven

Kerstavond viert Mijn Kerk de eerste #Socialkerst: een live kerstviering op Facebook. Of je nu thuis bent of aan de andere kant van de wereld, je kunt #Socialkerst meebeleven op de facebookpagina van Mijn Kerk.


Mijn Kerk dominee Janneke Nijboer: “#Socialkerst past echt bij ons als internetkerk. Veel van de bezoekers zoeken via MijnKerk.nl naar inspiratie in hun dagelijkse leven. Ze lezen en reageren op blogs, bekijken filmpjes, steken een kaarsje aan en zoeken verbinding met andere bezoekers van de internetkerk. Het contact leggen met andere bezoekers van MijnKerk.nl speelt zich vooral af op Facebook. En daarom bedachten we een live kerstdienst via de facebookpagina van Mijn Kerk: #Socialkerst!”


Tijdens #Socialkerst worden er liederen gebruikt van de cd ‘Kerst in 12 hits’, een coproductie van de EO en de PKN.

Nijboer "Het gaat heel leuk worden. We maken tijdens #Socialkerst gebruik van de Facebook functie ‘Live gaan’.  Verder volgt om de paar minuten een tekstbericht gecombineerd met mooie kerstliederen of een inspirerend filmpje. De geboorte van Jezus kun je overal vieren, dus ook zeker op het internet. Mensen kunnen vanaf 20.30 uur naar de pagina gaan en #Socialkerst volgen."

#Socialkerst
24 december 2016 om 20.30 uur 
@facebookpagina MijnKerk

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons