Baby Jezus gezocht!

Kerk zoekt kerstkind via Facebook

in Geloven

De Sint Jozefkerk in Velsen-Noord zoekt via Facebook naar een baby voor de rol van het kindje Jezus in hun kerstspel. Het toneelstuk op kerstavond wordt al jaren met een echte baby gespeeld, maar dit jaar lukte het niet om een geschikte kandidaat in de eigen kring te vinden.

Het aantal kinderen in de Sint Jozefkerk is de afgelopen jaren flink afgenomen. Dit jaar lukte het daarom niet om binnen de eigen ledenkring een geschikte kandidaat voor de rol van het kindje Jezus te vinden. Daarop besloot de kerk Facebook in te zetten in de zoektocht naar het kindje Jezus.

Niet te zwaar
Omdat Maria gespeeld wordt door een meisje uit groep 7 mag het kindje niet te zwaar zijn. De kerk geeft daarom de voorkeur aan een baby jonger dan vier maanden. Verder is het de bedoeling dat het kindje en de vader of moeder de gehele viering aanwezig zijn.

Je baby aanmelden? Lees meer op rtvnh.nl

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons