UPDATE: Andries naar verpleegafdeling

Het gaat steeds beter met Andries Knevel

Andries Knevel ligt nog steeds in het ziekenhuis, maar nu wel op een 'gewone' verpleegafdeling. Vorige week konden we al melden dat hij van de Intensive Care naar de Medium Care was verhuisd. De EO is erg blij en dankbaar dat de gezondheid van Andries nu echt de goede kant op gaat, al zal een volledig herstel nog heel wat tijd vergen.

NIEUWSBERICHT 21 NOVEMBER

Vanmiddag kregen we het positieve bericht dat de situatie van Andries Knevel langzaam vooruit gaat. Inmiddels is hij overgeplaatst van intensive care naar medium care. Hij heeft nog een lange weg van herstel te gaan. Andries en zijn familie laten weten dat ze erg dankbaar zijn voor alle vormen van medeleven.

Nadat het nieuws van Andries ziekte bekend werd gemaakt is er massaal gereageerd. Veel mensen lieten weten te bidden voor Andries. Anderen gaven aan op een andere manier mee te leven. Dagelijks komen er bijvoorbeeld stapels kaarten binnen bij de EO.

Onlangs liep Andries Knevel tijdens een reis voor EO-Metterdaad in Bolivia een legionellabesmetting op.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons