Politicus Van der Staaij presenteert zijn boek

SGP leider beschrijft ontmoetingen met indrukwekkende personen

in Christelijk Nieuws

Net als veel andere leiders van politieke partijen heeft SGP leider Kees van der Staaij nu ook een boek op zijn naam staan: "Goede gesprekken". In dit boek doet hij verslag van gesprekken met mensen die indruk op hem hebben gemaakt.

Gesprekspartners
Via zijn Facebookaccount maakte hij mei en juni al bekend met wie van hen hij ontmoetingen had. Claudia de Breij was een van hen. Naar aanleiding van een meningsverschil met haar, was hij al eerder met De Breij in contact gekomen. Met oog op dit boek had Van der Staaij een vervolggesprek met haar over geloof, hoop en liefde.

In het boek komt een mooie verscheidenheid aan gesprekspartners voorbij, waaronder Opperrabbijn Jacobs, relatietherapeut Grethe van Duijn, dominee Paul Visser, Esther Mulder die als vluchtelinge naar vanuit Somalië Nederland kwam, en zijn eigen vader.

Bijzondere kans
De presentatie van het boek vond plaats in een Haags restaurant. Van der Staaij had daarbij ook aan zijn Facebook volgers gedacht. Vijf van hen kregen de kans om bij deze presentatie aanwezig te zijn en ontvingen een door hem gesigneerd exemplaar van zijn boek.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons