"Ik trek me niets aan van deze Goot500-nominatie"

Pieter Derks verrast met plekje in de Goot500

in Geloven

In zijn cabaretshows en columns op NPO Radio 1 vestigt Pieter Derks regelmatig de aandacht op onrecht, zoals de bizarre werkomstandigheden in de kledingindustrie. Een reden om hem te nomineren voor de lijst met 500 weldoeners in de Goot500, vond dominee Jeroen Sytsma.

Pieter Derks is net klaar met het inspreken van zijn wekelijkse column op NPO Radio 1 en is klaar om naar huis te gaan. Dat dénkt hij tenminste, want presentator Henk van Steeg en nomineerder Jeroen Sytsma wachten hem op voor een feestelijke overval.

 

Bekijk de column van Pieter Derks over zorg leveren: "Met ziektes vallen dus gewoon geen afspraken te maken, ze doen maar wat."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons