Deze New Yorkers danken God op Times Square

Matt Redman's '10.000 Reasons' galmt op Times Square

in Mediatips

Deze New Yorkers danken God op een wel heel bijzondere plek. Tussen alle levensgrote flitsende reclames van Times Square aanbidden ze God. En wat past dan beter dan het bekende worshiplied '10.000 Reasons' van Matt Redman? Kippenvel!

De advertenties vragen al knipperend aandacht voor hun producten en diensten, maar de mensenmassa lijkt het niet meer te zien. Sommigen sluiten hun ogen, heffen hun handen op en zingen mee met Matt Redman en zijn band. Anderen kijken verbaasd toe.

Waar in Nederland zou jij dit een keer willen doen?

10.000 Reasons is ook vertaald in het Nederlands (Tienduizend redenen, Opwekking 733):

De zon komt op, maakt de morgen wakker;
mijn dag begint met een lied voor U.
Heer, wat er ook gebeurt
en wat mij mag overkomen,
laat mij nog zingen als de avond valt.

Loof de Heer, o mijn ziel.
O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam.
Met meer passie dan ooit;
o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam.

Heer, vol geduld toont U ons Uw liefde.
Uw Naam is groot en Uw hart is zacht.
Van al Uw goedheid wil ik blijven zingen;
tienduizend redenen tot dankbaarheid.

Loof de Heer, o mijn ziel.
O mijn ziel, prijs nu zijn heilige Naam.
Met meer passie dan ooit;
o mijn ziel, verheerlijk zijn heilige Naam.

En op die dag, als mijn kracht vermindert,
mijn adem stokt en mijn einde komt,
zal toch mijn ziel Uw loflied blijven zingen;
tienduizend jaar en tot in eeuwigheid.

Bekijk het origineel:

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons