Speciale gebedsdag voor moslims

'Veel moslims komen tot geloof'

in Geloven

De organisatie Loving and Serving Moslims houdt op 3 november een gebedsdag in Amersfoort voor moslims in Nederland, Europa en wereldwijd! Er gebeurt in de wereld veel onder de moslims. Op dit moment worden veel moslims christen.

Loving and Serving Moslims is een netwerk van organisaties die moslims met de liefde van Christus bekend willen maken. Op donderdag 3 november houdt Loving and Serving Moslims een speciale gebedsdag voor moslims. Deze wordt in Amersfoort gehouden. Het thema is “Uw Koninkrijk kome”. Aan de hand van Jezus' gebed komen de volgende aspecten aan bod: lofoffer, zonden belijden, voorbede en dankzegging. De gebedsdag begint om 10 uur.

Naast het feit dat mensen uitgenodigd worden om in Amersfoort op de gebedsdag te komen, wil de organisatie van deze dag ook op andere plaatsen in Nederland gelegenheid bieden om voor ditzelfde onderwerp te bidden, zodat het draagvlak groter is!

Wie bij deze gebedsdag aanwezig wil zijn, kan zich via de website van Missie Nederland aanmelden.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons