Nieuwe CD voor vier zingende zussen

CD-presentatietour in november

in Mediatips

In het najaar van 2016 komt Filiae met hun derde CD: 'Hart van Hart'. Een mooie reden voor Filiae om het land in te gaan en 5 concerten te geven.

Vocalgroup Filiae bestaat uit de zusjes  Rineke, Cocky, Mieke en Christine de Wit. Deze ‘dochters’ (= Filiae) groeiden samen op in een muzikaal gezin. Aangemoedigd door hun ouders maakten ze samen al op jonge leeftijd veel en graag muziek met zang, piano, gitaar, panfluit en hobo.

Het kwartet maakt muziek die bruggen bouwt; niet alleen tussen traditionele en moderne stijlen, maar ook bij de onderlinge relaties. 

De 5 concerten zullen gevuld zijn met oud en nieuw werk, met bekende hymns, maar ook met covers die verrassend fris klinken. Dat betekent voor de optredens dat er niet alleen genoten kan worden van liedjes van het album ‘Zing Lach & Heb Lief’ (dat onlangs genomineerd werd voor een Zilveren Duif Award), maar ook van nieuw materiaal van ‘Hart van Hart’. Het is die mix van bekende hymns en covers die verrassend fris klinkt. 

Rineke de Wit: "Iedereen is welkom bij onze concerten. Het zou gaaf zijn als veel mensen erbij kunnen zijn. Het wordt namelijk een avond waarin we je meenemen in de wervelstorm van het zussen-zijn, met ludieke anekdotes vol zelfspot en interactie. Om vanuit onze eigen persoonlijkheid de liefde voor elkaar als zussen in afhankelijkheid van onze God te beleven en door te geven."

Voor informatie en tickets: Filiae

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons