'Ik redde hun leven, nu redden zij anderen'

Moeder van vijfling post indrukwekkende foto op Facebook

in Geloven

Toen Susan 28 jaar was ze zwanger. Zelf was ze enorm blij met dit wonder. De artsen waren echter minder enthousiast. Susan was namelijk zwanger van een vijfling. De artsen adviseerden haar om selectieve abortus te doen en 2 of 3 baby's weg te laten halen.

Toen ze dat weigerde, werd ze doorgestuurd naar een gynaecoloog die haar ook adviseerde om de zwangerschap te reduceren naar een drieling of tweeling. Gedurende haar zwangerschap bleven de artsen aandringen, maar Susan en haar man bleven achter hun keuze staan. Hoewel ze begrip hadden voor de artsen en de risico's zei Susan: “Mijn man en ik hebben geen seconde overwogen om selectieve abortus te doen. God had ons deze vijfling gegeven, en we vertrouwden erop dat Hij voor ons zou zorgen". 

Nu, 20 jaar later plaatst de vrouw een bijzondere foto op Facebook. De foto hierboven, met haar 5 geslaagde kinderen. Bij deze foto schrijft Susan: “20 jaar later kijk ik terug op mijn leven. Ik kan me geen leven zonder deze 5 voorstellen. Nadat ze geslaagd zijn, zijn drie van mijn kinderen in het leger gegaan en de twee anderen willen in de medische wereld gaan werken. Het zijn nu volwassenen die God lief hebben en die de wereld een beetje beter willen maken. Ik koos ervoor om hun leven te redden en nu redden zij het leven van anderen.”

Bron: Faithwire.com

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons