Extra studiemateriaal bij 'De Kapel'

Verdiepende Bijbelstudies bij tv programma

in Geloven

Het televisieprogramma ‘De Kapel’ biedt sinds kort Bijbelstudiemateriaal aan dat bij de meditatie van elk programma aansluit. De studies zijn gratis te downloaden. Het materiaal heeft zijn weg inmiddels naar de kerk gevonden.

Na elke uitzending van ‘De Kapel’ wordt het extra materiaal via de site van dit programma aangeboden. De studies kunnen online gelezen worden en zijn ook te downloaden. Met dit materiaal wordt verder ingegaan op het thema van elke uitzending. De studies zijn geschikt voor persoonlijk gebruik of voor gebruik in Bijbelgespreksgroepen.

Hoewel de studies op de Bijbel gebaseerd zijn, worden er zo weinig mogelijk Bijbelverzen in de tekst genoemd. Met behulp van hyperlinks kunnen de onderliggende Bijbelverzen gelezen worden.

Inmiddels hebben de studies hun weg naar de kerk gevonden. De eerste Bijbelgespreksgroep die de studies is gaan gebruiken, komt uit de evangelische kerk ‘De Pijler’ in Lelystad.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons