"Blah blah blah: Just come to church"

De meest opvallende kerkborden in Amerika

in Christelijk Nieuws

Stemmen christenen in de VS op Trump of op Clinton? In de Amerikaspecial van Visie reizen we langs Route 77, dwars door de Amerikaanse bible belt. Onze trip leert in elk geval één ding: Amerikanen zijn dol op bordjes en reclameteksten. Tijdens onze reis zien we opvallend weinig bordkarton voor de twee presidentskandidaten, terwijl diverse kerken je laten glimlachen met hun spitsvondige letterborden. 

Vraag hier gratis de Amerika-special van Visie aan als proefexemplaar, met een uitgebreid verslag van onze reis langs Route 77 en een interview met schrijver Max Lucado over de Amerikaanse presidentsverkiezingen. 

Beeld: Ruben Timman

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons