Print eigen bonbondoosje met bijbeltekst

DIY | Zo smaken ze nóg beter

in Geloven

"Onze nieuwste bonbon is er een met frambozen en basilicum." vertelt chocolatier Karin in het nieuwe Eva Magazine.Karin deelt haar favoriete recept voor chocolade-fudge en je krijgt er een sjabloon voor een bonbondoosje-met-bijbeltekst bij.

Het starten van een eigen chocolaterie was spannend, maar het lukte! Samen met haar man gaat Karin van Soest er voor. Elke stap brengen ze in gebed bij God. Het wordt een groot succes. Inmiddels zit zoon Jeffrey ook in het vak.

Karin: "Ik vind vooral de afwisseling leuk, net als het continu verzinnen van nieuwe smaken, verpakkingen en de aankleding van de winkel."

Praatje maken
Soms krijgt Karin in de winkel complete levensverhalen te horen: "Ik ben veel bezig op kantoor, maar merk dat vaste klanten het fijn vinden als ze even een praatje kunnen maken." In Eva Magazine kun je het volledige interview met Karin nalezen.

Verras jezelf of iemand anders met dit overheerlijke recept van Karin voor chocolade-fudge. Vervolgens kun je de fudge verpakken in een mooi bonbondoosje. Je hebt keus uit vier patronen. Uitprinten, uitknippen, vouwen en klaar.

Sjabloon 1 Klik aan en print

Sjabloon 2 Klik aan en print

  • Kijk hier voor veel meer mooie extra's bij Eva Magazine
  • Proefnummer aan vragen van Eva Magazine?  Dat kan!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons