Nieuwe site over verlies en rouw

Ikmisje.tv biedt nabestaanden hoop en troost

in Christelijk Nieuws

Op 1 september is er een nieuwe internetsite over rouw en verlies gelanceerd: ikmisje.tv Op deze site zijn o.a. artikelen, blogs en interviews te vinden. Bezoekers kunnen hier zelf monumenten aanmaken om dierbaren te herdenken.

De Evangelische Omroep heeft vorige week een nieuwe site online geplaatst die iedereen die een naaste verloren is hoop en troost wil bieden. Op de site ikmisje.tv verschijnen dagelijks nieuwe artikelen, blogs of andere bijdragen.

Bezoekers van de site kunnen voor overleden dierbaren een monument aanmaken. Door foto’s, filmmateriaal, een levensloop en herinneringen aan het monument toe te voegen, ontstaat een plaats waar overledenen herdacht worden. Ook is het op de site mogelijk een kaarsje voor iemand aan te steken.

Wie op zoek is naar gegevens van lotgenotengroepen, hulpverleners of forums over verlies en rouw, kan deze op het nieuwe platform vinden.

Het televisieprogramma 'Ik Mis Je’ (voorheen: 'Bakkie Troost’) sluit aan bij dit nieuwe platform. Vanaf zondag 11 september zijn wekelijks nieuwe afleveringen van dit programma te zien (om 8.55 uur op NPO 2). Uitgezonden afleveringen zijn voortaan op de site ikmisje.tv te vinden.
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons