Mega evangelisatie-actie in Amsterdam

“Het aantal aanmeldingen loopt uit de hand”

in Geloven

Op zondagmiddag 25 september gaan in Amsterdam honderden evangelisten de straat op. De actie met de naam 'Holy Spirit Outreach' gaat vooraf aan de 'Holy Spirit Night', een evenement in de Heineken Music Hall in het teken van aanbidding en evangelisatie.

Organisator Jan-Paul Arlar van Gospel Music Festival verwacht meer dan vijfhonderd deelnemers: “We hadden die avond gepland, dat leek ons een mooie mogelijkheid om op dezelfde dag een evangelisatieactie op te zetten. Dat liep een beetje uit de hand. We hebben momenteel al bijna vijfhonderd aanmeldingen.”

Het goede nieuws
Het doel van de actie is om mensen kennis te laten maken met Jezus. Ze worden daarna in contact gebracht met één van de meewerkende kerken en met Alpha Nederland, de organisator van de Alpha Cursus. “We willen mensen het goede nieuws vertellen, maar daarnaast willen we ze ook op een goede plek brengen, in een gemeente.”

Jesus Culture
De organisatie nodigt mensen op straat ook uit voor de Holy Spirit Night, het evenement dat op de avond van dezelfde dag in de Heineken Music Hall zal plaatsvinden. De Amerikaanse band Jesus Culture treed op en er zijn toespraken van evangelisten Todd White, Ben Fitzgerald en Mattheus van der Steen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons