Kom naar de Visie Beeldpitch!

Nieuw talent gezocht

in Geloven

Een mooi blad kan niet zonder aansprekend beeld. Maar wat is nu mooi en wat ronduit lelijk? Als tijdschrift wil Visie de lat hoog leggen en dus is de beeldredactie altijd op zoek naar verrassende ideeën en nieuwe talent. Om hen een podium te bieden, organiseren we op 22 september de Visie Beeldpitch.

Elke week werkt een dozijn creatievelingen met veel plezier aan het magazine-gedeelte van Visie. Schrijvers, vormgevers, dichters, tekenaars en fotografen. Daarnaast sturen veel enthousiaste christenen – amateurs en professionals – hun werk vrijblijvend naar ons op met de vraag of we hen ook een opdracht kunnen geven. Heel leuk natuurlijk, maar meer dan eens moeten we mensen teleurstellen vanwege de beperkte ruimte, gebrekkige kwaliteit of de stijl die niet helemaal past in ons blad. Toch zitten er tussen die mails soms pareltjes en ontstaat er een mooie samenwerking. 

Wat met andere talenten kan, kan dus ook met jou. Heb jij een verrassende stijl, maak jij foto’s op een unieke manier of weet je een creatieve werkvorm om Visie mee te verrijken? Dan is de Beeldpitch iets voor jou. Graag dagen we je uit om je aan te melden voor dit mini-evement in het EO-gebouw.

Durf jij het aan om op donderdagmiddag de 22e je werk te laten zien? Natuurlijk durf je dat :-) Wat je er verder gratis bij krijgt? Een leuke ontmoeting met de Visie-redactie, contact met andere beeldmakers en een workshop van fotograaf Ruben Timman en/of kunstenaar/illustrator Gerdien van Delft-Rebel.

Interesse? Mail dan zo snel mogelijk naar Visie@eo.nl en voeg twee voorbeelden van recent werk toe. Wie weet nodigen wij je dan uit en geven we je een concrete opdracht om te pitchen.

Let op: de middag is speciaal geschikt voor mensen die vakmatig bezig zijn met beeld of studenten die in opleiding zijn.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons