'Deze mannen van God dragen mij de wereld door'

Fotoverslag van bijzonder reisavontuur

in Geloven

De spierkracht in zijn benen en armen is zo goed als verdwenen, maar niet in zijn geest: de avontuurlijke Kevan bereist de hele wereld en wordt daarbij letterlijk gedragen door zijn vrienden. Op Instagram is een fotoverslag van de belevenissen te volgen. “Ik hoop dat ons rechtdoorzee-voorbeeld van naastenliefde mensen bemoedigt en uitdaagt", zegt Kevan.

Kevan Chandler noemt zichzelf een avonturier. Hij lijdt aan een spierziekte en is daardoor beperkt in zijn lichamelijke mogelijkheden. “Ik ben enorm gezegend met mijn vrienden. Iedereen heeft houvast en liefde nodig, alle mensen hebben de Heer nodig, maar ook elkaar," vervolgt Kevan.

"Ik ben dankbaar – en voel me vereerd – dat ik met deze geweldige mannen van God mijn dromen kan waarmaken."

De groep noemt zichzelf wecarrykevan en houdt een fotoverslag bij op Instagram. De foto's doet het goed op social media.

Inspireren

Kevan en zijn vrienden zijn christen. “Jezus zegt dat wat je voor elkaar doet, je aan hém doet,” schrijft Kevan in een blog. De groep vrienden bezoekt niet alleen de mooiste plaatsen en steden, Kevan gelooft dat God hun bijzondere verhaal gebruikt om mensen te inspireren:

"Ik hoop dat ons rechtdoorzee-voorbeeld van naastenliefde mensen bemoedigt en uitdaagt."

De heren zijn bovendien muzikaal: hieronder zingt een van de vrienden een song van de band Father & Son, Kevan begeleidt op mondharmonica.

God's only law

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons