Daar ruist langs de wolken

Johannes de Heer Studio Sessies | Volume 2

in Mediatips

Joke Buis heeft de oude Johannes de Heer liederen nieuw leven ingeblazen. De liederen die altijd zo’n grote impact gehad hebben, laat ze opnieuw horen. Binnenkort verschijnt haar nieuwe CD met weer een aantal liederen uit de Johannes de Heer bundel.

Joke: "Wat mij zo aanspreekt in dit lied zijn de prachtige plaatjes die het bij mij oproepen. Meteen al bij de eerste regel: 'Daar ruist langs de wolken een lief'lijke naam'. Wat mooi! Die regel raakt me meteen omdat het zo'n liefdevolle omschrijving is van God. Als ik een mooie wolkenlucht zie, moet ik daar meteen aan denken. En dan het laatste couplet: wow, wat een prachtig plaatje wordt daar geschetst van wat ons nog te wachten staat."

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons