12-jarige jongen komt om op grootste waterglijbaan

‘Het is een geruststellend idee dat hij nu voor altijd bij Jezus is’

in Christelijk Nieuws

In een waterpark in de Amerikaanse stad Kansas City is afgelopen zondag een dramatisch ongeval gebeurd. Een 12-jarige jongen kwam om het leven toen hij zich van ’s werelds grootste waterbaan liet glijden.

Wat er precies is gebeurd, wordt nog onderzocht. Wel is bekend dat de jongen te jong was om van de glijbaan te mogen. De waterglijbaan 'Verrückt' ('krankzinnig' in het Duits), mag pas worden gebruikt bij een lengte van 137 centimeter en een leeftijd vanaf 14 jaar. Het park is per direct gesloten.  

Caleb Schwab, zoals de 12-jarige jongen heet, was de zoon van Scott Schwab, een afgevaardigde van de Democraten in Kansas City, en zijn vrouw Michele. "Sinds de dag dat hij werd geboren, bracht hij een enorme vreugde in ons leven en dat van iedereen die hem kende", lieten zij in een verklaring weten.

"Het is een geruststellend idee dat hij gelooft in zijn Verlosser, Jezus, en dat zij nu voor altijd samen zijn. Hoewel we in diepe rouw zijn, weten we dat we hem ooit weer terug zullen zien. We stellen jullie gebeden ontzettend op prijs."

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons