Zoontje Wesley en Yolanthe gedoopt

Xess Xava gedoopt in kapel op Ibiza

in Geloven

Het zoontje van Wesley (32) en Yolanthe (31) Sneijder is zondag op het Spaanse eiland Ibiza gedoopt. Dat heeft het stel maandag laten weten op hun Instagrampagina’s.

De doopplechtigheid vond plaats in de kapel waar Yolanthe 31 jaar geleden ook gedoopt is. Wesley en Yolanthe hadden de media uitdrukkelijk verzocht om weg te blijven. Wel deelde Wesley een mooie psalm op Instagram:

Maandag deelde Yolanthe alsnog de doopfoto’s. Daarbij schrijft ze onder andere:

‘Moge God boven je zijn om je te zegenen, onder je om je te ondersteunen, voor je om je te leiden, achter je om je te beschermen, naast je om je te troosten, in je zijn om je kracht en vreugde te geven. Moge God je zegenen met heldere sterren aan de hemel wanneer de weg donker lijkt, met een glimlach om je op te vrolijken als de weg lang lijkt en met zonneschijn om je te verwarmen als de wereld koud lijkt en met liefde om je te begroeten aan het eind van elke dag.'

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons