Voetballer en ex-alcoholist Cicinho zag Jezus

in Geloven

De Braziliaanse voetballer Cicinho heeft in een interview met ESPN verteld over een drankprobleem dat hem jaren in de greep hield. De 36-jarige ex-alcoholist, die op dit moment zonder werkgever zit, speelde in het verleden voor grote clubs als Real Madrid en AS Roma.

"Ik ben gewaarschuwd dat ik als ik zo zou doorgaan, ik het niet zou overleven. Maar hoe meer succes ik had, hoe meer ik ging drinken”, vertelt Cicinho. “Tot ik, na een grote hoeveelheid alcohol, een ontmoeting met Jezus had en het licht zag”, aldus de zestienvoudig international van Brazilië.

Door de bijzondere ontmoeting kreeg de voetballer zijn leven weer op de rails. “Elke avond bid ik tot God om Hem te vragen wat Zijn wil voor mijn leven is”, vertelde Cicinho eerder in een interview.

Op de vraag wat de volgende stap in zijn carrière zal zijn is de voetballer duidelijk: “Ik weet niet of het Gods wil is dat ik blijf spelen. Mijn zakenwaarnemer zal waarschijnlijk een met aantal aanbiedingen komen, maar misschien is het Zijn wil dat ik ga evangeliseren”.

Bron: Odiario/Telegraaf
Beeld: ANP Foto

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons