Alles wat je moet weten over New Wine 2016

in Mediatips

Vanaf zaterdag 23 juli t/m vrijdag 29 juli 2016 organiseert New Wine haar jaarlijkse interkerkelijke zomerconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Zo'n vijfduizend christenen met verschillende kerkelijke achtergronden komen er bij elkaar. Lees hier alles wat je moet weten over de dertiende editie.

Thema
Het thema van de New Wine zomerconferentie in 2016 is ’Eenheid'. “Als christenen willen wij één zijn in het zoeken naar wat God van ons verlangt”, schrijft New Wine op haar website. “Door de geschiedenis heen hebben we vaak gefaald in deze eenheid. Tijdens de zomerconferentie 2016 willen we opnieuw inhoud geven aan dit thema. Hoe kunnen wij groeien in eenheid? We komen samen in de verwachting dat God door Zijn Heilige Geest ons hierin wil leiden, vormen en toerusten”.

Sprekers
De hoofdspreker is dit jaar Karl Martin, leider van een kerk in Edinburgh (Schotland). Naast het ochtendprogramma verzorgt hij twee seminars over leiderschap in de kerk over het omgaan met conflicten en een seminar over de kerk in verandering.

Een van de avondsprekers is Paul Harcourt, lid van het leiderschapsteam binnen New Wine Engeland en voorganger in All Saints in Londen. Overige sprekers zijn onder andere Michelle van Dusseldorp, Marion Lutke (bekend als voormalig presentatrice bij de EO) en Minella van Bergeijk. Klik hier voor het volledige programma.

Weersverwachting
De opbouw van de faciliteiten op het terrein is al in volle gang. “En wauw... wat is het blauw!”, schrijft New Wine op haar website. De weersvoorspellingen zien er goed uit voor de conferentieweek. Bekijk hier de laatste weersverwachting via Weeronline (Laatste update: 19 juli, 15:00 uur).

Aanmelden
Voordelige inschrijftarieven zijn helaas niet meer van toepassing (uiterlijk 1 mei 2016), maar je kunt je nog steeds aanmelden via het aanmeldingsformulier op de website van New Wine. Daggasten kopen aparte tickets, klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Meer weten? Bekijk hier het online programmaboek.

 Beeld: Facebook

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons