Ouders van vermoorde zangeres steunen op Jezus

in Christelijk Nieuws

Op 11 juni werd de 22-jarige Christina Grimmie doodgeschoten tijdens een concert in Orlando (VS). Honderden familieleden en vrienden kwamen vorige week bij elkaar om de christelijke zangeres te herdenken. Haar ouders spraken moedige woorden: “Onze steun en kracht komt van Jezus”.

De bijeenkomst vond plaats in Evesham, de geboorteplaats van Christina in de staat New Jersey. “Ik heb niet zoveel te zeggen”, zei moeder Tina tijdens de dienst, volgens The Christian Post. “Iedereen die zegt dat ik sterk ben moet weten dat ik de zwakste persoon ben hier. Ik stel me helemaal afhankelijk van Jezus Christus”. Tijdens de begrafenis werd het lied 'In Christ Alone' afgespeeld, dat Christina ooit achter haar piano zong.

Christina’s vader Bud noemde drie dingen die hem staande hielden in een ‘donkere tijd van rouw’: “Allereerst weet ik dat ik haar weer zal zien. Christina is nu op een betere plek. Ten tweede leeft ze nu meer dan ze ooit gedaan heeft. En als laatste - iets waar ik nog mee worstel - Gods plan is een betere dan die van mij”.

“Er zit een gigantisch groot gat in mijn hart dat nooit meer weggaat", vervolgde Christina's vader. "God heeft me echter laten zien dat Hij veel groter is dan dat gat”. 

Beeld: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons