'Onze afspraak: wat niet besproken is, bestaat niet'

Eerst lange afstandsrelatie, nu samen in Namibië

in Geloven

Het was geen liefde op het eerste gezicht voor Gabriël & Nicol. De verliefdheid bloeide op tijdens het emailen, wat ze ruim twee jaar met elkaar hebben gedaan. Nicol woonde namelijk in Nederland en Gabriël in Zuid Afrika. Nu hebben ze samen dochter Amira en werken bij het Beautiful Kidz project in Namibië.

Het Beautiful Kidz project is dit jaar het het goede doel waar de lezeressen van EVA Magazine geld voor inzamelen.

In deze video vertellen Gabriël & Nicol over zichzelf, hoe ze van een lange afstandsrelatie nu samen een leven in Windhoek hebben. En hoe ze ontdekt hebben dat het hebben van een gelukkige relatie vooral te maken heeft met 'goed communiceren' en wat minder met cultuurverschillen.


Meer

Beautiful Kidz
  is een christelijke organisatie die hulp en steun geeft aan kwetsbare kinderen die  slachtoffer zijn geworden van de HIV/AIDS epidemie. Hun vaders en moeders zijn vaak al overleden aan de gevolgen van AIDS.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons