Nick Vujicic komt naar Apeldoorn

in Mediatips

De bekende Australische spreker Nick Vujicic, die geboren is zonder armen en benen, komt op 24 september naar Nederland voor een evenement in Apeldoorn. Dat meldt de evangelische kerk De Basis uit Apeldoorn. Vujicic is een wereldwijd bekende spreker, die in 59 landen sprak voor miljoenen mensen.

Sinds Vujicic voor het eerst in het openbaar sprak, heeft hij over de hele wereld gereisd en zijn verhaal in 59 landen aan miljoenen mensen verteld. Hij kreeg grote bekendheid door zijn optredens in de Oprah Winfrey Show. In Nederland was hij te zien bij Humberto Tan. Hij schreef verschillende boeken, waarvan er vijf ook in het Nederlands zijn verschenen. Zijn meest recente boek is ‘Leven zonder beperkingen / niets is onmogelijk’.

Het evenement met Nick Vujicic wordt georganiseerd door de Basis. Kaarten zijn te reserveren via de kerkelijke website.

Lees hier het interview dat we eerder met Nick hadden, tijdens zijn bezoek aan het National Achievers Congress.

Beeld: Twitter

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons