Kerk VS geeft gratis tankbeurten weg

in Geloven

Leden van een kerk in Sanford, een plaats in de Amerikaanse staat Florida, hebben meer dan 250 mensen voorzien van een gratis tankbeurt. Dat schrijft Christian Daily. De tankbeurten werden uitgedeeld op Memorial Day, met daarbij de evangeliserende boodschap: ‘Jezus vervult’.

Vrijwilligers die de tankbeurten voor hun rekening namen droegen groene t-shirts met de tekst ‘Jesus fills up’ (Jezus vervult) en deelden zorgpakketjes uit. Ook deelden zij getuigenissen, in de hoop om automobilisten te inspireren om God te volgen.

Initiatiefnemer was voorganger Shawn Williams van de God's Promise Church om de ‘liefde en vrijgevigheid van God met mensen te delen’. “We proberen mensen mee te geven dat God om hen geeft en dat hij een levende God is”, aldus pastor Williams. De actie leverde veel belangstelling op, met lange wachtrijen als gevolg.

Beeld: Pixabay

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons