Geen respectles door Enzo Knol

Vlogger reageert niet op oproep Bond tegen het Vloeken

in Christelijk Nieuws

De bekende YouTuber Enzo Knol gaat geen gastles geven over respectvol taalgebruik in Wijchen. De Bond tegen het Vloeken heeft maandag laten weten dat hij niet op hun uitdaging heeft gereageerd.

De Bond heeft de populaire vlogger uitgedaagd, nadat de directeur van een basisschool in Wijchen ouders vorige week had opgeroepen hun kinderen niet naar vlogs van Enzo Knol te laten kijken. Ze was niet blij met het grove taalgebruik van Knol. De Bond maakte in reactie hierop zelf een vlog, waarin veel woorden weggepiept worden: “Hoe zou jij het vinden als je vlogs in het vervolg zo klinken?”

Gemiste kans
Deze actie leverde veel positieve reacties op, maar helaas zat daar geen reactie van Knol bij… Een gemiste kans, vindt de Bond. “Juist met zijn voorbeeldfunctie kan hij een statement maken bij de jongere generatie.” De Bond gaat wel gewoon door met gastlessen op basis- en middelbare scholen.  

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons