Zeldzame brief van Bob Dylan geveild

Singer-songwriter schreef over zijn geloof in God

in Mediatips

Een handgeschreven brief van singer-songwriter Bob Dylan, waarin hij schrijft over zijn geloof in God, is vorige week geveild. Dat meldt Christian Today. Volgens de christelijke nieuwsdienst leverde de brief naar verwachting meer dan 20.000 dollar op.

“Deze brief geeft veel inzicht over Dylan’s gedachten in een moeilijke periode van zijn carrière”, zegt Robert Livingston, van veilinghuis RR Auction, waar de brief vrijdag onder de hamer ging.

In de brief schrijft Dylan aan een vriend: “We spelen in Toronto (Canada) voor ongeveer 3000 mensen per nacht. De Geest van God roept mensen hier in hun mooie en schone stad, maar ze staan liever in de rij voor ‘Apocalypse Now’ (film uit 1979), dan dat ze vervuld willen worden met de Heilige Geest.”

“Je zult sterk zijn in de Heer", zo bemoedigt Dylan zijn vriend. "Hij heeft je geroepen om een heilige te zijn. Blijf bidden en kijk niet meer achterom. Strek je uit naar wat voor je ligt. Ik stuur je liefde en bid voor nog meer kracht voor je. Altijd in de naam van Jezus Christus, de Zoon van God, gemanifesteerd in het vlees.”

Bron: Christian Post

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons