Vrouw na negen jaar genezen van kanker

in Geloven

Natasha Higgins (27), een vrouw uit Los Angeles, claimt te zijn genezen van kanker. Na het gebed van een Facebookvriendin ziet haar lichaam er op scans nagenoeg kanker-vrij uit. “Een geweldig wonder”, schrijft Higgins op Instagram.

Higgins leed al negen jaar aan de ziekte van Hogdkin, een vorm van kanker. Recent had ze besloten om te stoppen met haar nieuwe behandelingen, omdat ze zich de laatste maanden van haar leven zo goed mogelijk wilde voelen. Higgins wist dat ze niet lang te leven had: de dokters hadden haar tot uiterlijk eind februari gegeven. “God gaf mij vrede over mijn beslissing en Hij vertelde mij om stil te zijn en op Hem te vertrouwen", schreef ze op Instagram.

Gebed
"Sinds de eerste dag van mijn diagnose wist ik gewoon dat ik niet dood zou gaan aan deze ziekte. Negen jaar later was ik echter nog steeds aan het vechten voor mijn leven. Ik was bang dat ik Gods beloften niet goed had begrepen". Via Facebook ontmoette ze Nicole Jasien, die op bezoek was in Los Angeles voor de Azusa Now-conferentie. Jasien vroeg of ze voor Higgins mocht bidden: “Ik heb in Los Angeles maar voor één persoon kunnen bidden. God heeft gezegd dat ik haar zou vinden en dat gebeurde. We hadden elkaar buiten Facebook nog nooit gesproken”, vertelde Jasien aan Charisma News. 

Genezen
Kort na de ontmoeting had Higgins een nieuwe PET-scan. De uitslag was bizar. "Ik was helemaal gezond!”, schrijft Higgins. “Het is werkelijk een wonder. Mijn dokter was in shock. Hij bleef maar zeggen: ‘het is geweldig’.” Hoewel bijna alle uitzaaiingen verdwenen zijn, toont de scan nog een aantal donkere plekken. "Ik heb nog steeds een lange weg te gaan”, schrijft Higgins, “en ja, er is een kans dat het terugkomt, maar de dokters hebben mij verteld dat ik maart niet eens zou halen en hier ben ik dan… Levend en genezen! God is zo goed!"

Op social media heeft Higgins te maken met veel sceptische reacties. Ze reageert: “God is goed en trouw. Hij heeft mijn gebeden verhoord door dit geweldige wonder. Als je het niet wil geloven, dan is dat prima. Ik vraag anderen ook niet om dit geloven, ik weet gewoon in mijn hart dat dit waar is!"

Bron: Charisma News 

Beeld: Instagram

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons