Tijs onderuit op de racefiets

"Verwondingen vallen mee”

in Christelijk Nieuws

Presentator Tijs van den Brink is vanmiddag ten val gekomen met zijn racefiets in Hoogland (gemeente Amersfoort).

Omdat Van den Brink hoofdletsel opliep en een verwarde indruk maakte, heeft het ambulancepersoneel hem voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Hij maakt het inmiddels naar omstandigheden redelijk goed. “Zijn verwondingen aan gezicht en been vallen mee en Tijs is redelijk relaxed”, vertelt EO-woordvoerder Thimo den Hartog. De oorzaak van zijn val is nog niet bekend.

Vanavond wordt zijn presentatieplek op NPO Radio 1 opgevuld door collega Renze Klamer. Wat de gevolgen zijn voor zijn overige werkzaamheden en programma’s op radio en televisie, is nog niet bekend.

Tijs van den Brink is presentator van de EO-programma’s Adieu God?, de Tafel van Tijs en Dit is de Dag op NPO Radio 1. Kortgeleden schreef hij nog een column in Visie over zijn liefde voor het wielrennen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons