Tijs is weer thuis

"Het moet een harde klap geweest zijn”

in Christelijk Nieuws

EO-presentator Tijs van den Brink is weer thuis. Afgelopen woensdag kwam hij ten val tijdens het wielrennen. Hij is toen voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Na diverse onderzoeken is hij inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Tijs heeft een hersenschudding, een rib in zijn schouder gebroken, twee tanden beschadigd, bloeduitstortingen en flinke schaafwonden, vooral in zijn gezicht. Tijs zijn werkzaamheden worden tijdelijk overgenomen door collega’s.

Tijs: “Het moet een harde klap geweest zijn als ik mezelf in de spiegel zie. Ik herinner me er echter weinig van. Maar het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik ben blij met de collega’s die mijn werk overnemen. En ik ben echt onder de indruk van het enorme aantal uitingen van meeleven dat ik heb gekregen, via app, mail en Twitter. Ontroerend, dat doet je echt goed in een ziekenhuisbed.” 

Tijs van den Brink is presentator van de EO-programma’s Adieu God?, de Tafel van Tijs en Dit is de Dag op NPO Radio 1. Kortgeleden schreef hij nog een column in Visie over zijn liefde voor het wielrennen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons