Stel krijgt dochtertje na verlies 3 kinderen bij MH17-ramp

'Alleen licht kan duisternis verdrijven'

in Christelijk Nieuws

Het Australische stel Anthony Maslin en Marite Norris verloren in 2014 bij de MH17-ramp hun drie kinderen: Evie, Otis en Mo. De kinderen zaten op die rampzalige dag samen met hun opa, Nick, in het vliegtuig. Marite verloor dus ook haar vader bij de ramp.

In een verklaring vlak na de ramp schreven Anthony en Marite: “Sinds het moment dat we thuiskwamen werden we omringd door familie en vrienden. We bidden dat dit zo blijft, want hun liefde houdt ons in leven.” 

Bijna twee jaar na de ramp verwelkomden Anthony en Marite op 10 mei jl. een dochtertje: Violet May. "Een prachtig  en bijzonder geschenk. Ze brengt ons enorm veel hoop en blijdschap," aldus de ouders.

Via het Ministerie van Buitenlandse Zaken kwamen de ouders ook met een persverklaring, waarin ze zeggen: “Ons verdriet blijft, maar Violet, en de wetenschap dat al onze 4 kinderen bij ons zijn, brengt ons licht.” 

Ook gebruiken ze een prachtige quote van Martin Luther King: “Duisternis kan de duisternis niet verdrijven, alleen licht kan dat doen. Haat kan geen haat verdrijven, dat kan alleen liefde doen.”

Bron: WAtoday / Libelle

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons