Renze Klamer vervangt Tijs aan De Tafel van Tijs

in Mediatips

Het opinieprogramma De Tafel van Tijs op NPO 2 wordt vanavond gepresenteerd door EO-presentator Renze Klamer. Hij vervangt Tijs van den Brink die momenteel herstelt na een fietsongeluk vorige week. Hoewel het naar omstandigheden goed gaat met Van den Brink, is er verder herstel nodig voordat hij zijn presentatiewerk op radio en televisie weer kan oppakken. Het is nog niet bekend wanneer dat precies zal zijn.

Renze Klamer is onder andere bekend van de Radio 1-programma’s Dit is de dag (EO) en Langs de Lijn En Omstreken (EO/NOS). Hij was ook medepresentator in het EO-debatprogramma Arena op NPO 2 dat eveneens gepresenteerd werd door Tijs van den Brink.

Vanavond praat Klamer in De Tafel van Tijs met huisarts Constance de Vries over euthanasie bij dementerenden. De Vries is te zien in de 2Doc-documentaire Voor het te laat is, die morgen bij KRO-NCRV wordt uitgezonden. De documentaire vertelt het verhaal van twee vrouwen die in een vroeg stadium van hun dementie kiezen voor euthanasie.

Naast De Vries zijn ook comedian Diederik Smit en ondernemer Martine van Veelen te gast. Zij maken deel uit van het opiniepanel van De Tafel van Tijs.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons