Zwangere vrouw ziet beeld van Jezus op echo

"Ik denk dat Jezus mij zo laat weten dat alles oké is"

in Geloven

Een zwangere vrouw uit Indiana (VS) heeft een plaatje van Jezus op haar echo ontdekt. “Op de foto leek het alsof of ik Jezus aan het kruis zag," vertelt de aanstaande moeder Aley Meyer. "Ik heb het aan iedereen laten zien."

De foto ging viraal op Facebook. "Toen mijn moeder de foto op Facebook plaatste, vroegen mensen om toestemming om het te delen." Meyer is van plan om de foto in de babykamer op te hangen. Het onverwachte beeld stelde haar gerust.

Geen zorgen
"Nou, ik heb de ziekte van Crohn, waar ik de nodige medicijnen voor slik. Hier zat ik best wel mee, want tenslotte heb ik ook een kind in m'n buik. Ik heb het gevoel dat Jezus mij op deze manier laat weten dat alles oké is en dat ik mij geen zorgen hoef te maken".

Kruisje
De moeder van Aley kocht meteen een kruisje, zodat de baby die in juni wordt verwacht, deze kan gaan dragen. Het kind gaat Easton heten.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons